October 13, 2022

Vi söker fler Service Designers

Vill du skapa framtidens bästa och mest användarcentrerade kundupplevelser? Och dessutom göra det tillsammans med några av Sveriges bästa och trevligaste Service Designers, Strateger och Analytiker?

På Augur jobbar vi med spännande projekt och skräddarsydda upplägg. Varje kund är unik och variationen är därför stor på vad vi gör. Det tycker vi är kul!

Som Service Designer på Augur kommer du få göra det som Service Designers gör bäst:

  • Scopa och planera projekt i dialog med våra kunder
  • Göra kvalitativ research, analysera och formulera insikter, skapa kundresor och identifiera möjligheter
  • Ta fram målbilder, koncept, framtida kundresor och visioner
  • Designa nya bättre upplevelser för användare/kunder i både digitala och fysiska miljöer
  • Arbeta utifrån designprocessen där du utforskar, undersöker och testar idéer och koncept som skapar värde för både användare och kund
  • Ta fram leveranser som väcker engagemang och hjälper våra kunder att driva förändring.  
  • Guida och facilitera genom processer, workshops och sessioner, både med kunder och medarbetare
  • Engagera och inspirera både kunder och kollegor

Som Service Designer är du en central och viktig person som kommer vara delaktig i utvecklingen av Augur som byrå, hur vi jobbar, samt våra erbjudanden. Du kommer ingå i ett ihopsvetsat och drivet team av Service Designers, men du kommer också jobba i projekt tillsammans med andra skarpa konsulter som har kompetens inom trend och omvärldsbevakning, strategi och innovation.

Du har förmodligen minst 3 års arbetslivserfarenhet. Vi tror att du är analytisk, snabb och tycker om att skapa förändring. Som Service Designer är du empatisk, kreativ, noggrann, nyfiken och social.

Att jobba på Augur

Våra projekt varierar i både storlek och innehåll.  Vi jobbar mycket med kvalitativ och kvantitativ research, trendanalys, strategiska frågeställningar, strategiska modeller och innovation. Vi hjälper uppdragsgivare att svara på svåra frågor om sina kunder, kundernas behov och beteende, upplevelser, nya tjänster och produkter. Oftast med utgångspunkt i förståelse för människan, kultur och omvärld.

Augur är en blandning av byrå och konsultverksamhet. Att vara anställd på Augur innebär att du jobbar på Augur, i våra processer och projekt, med andra Augurer och i vår kultur. Du blir med andra ord inte uthyrd till kund.

Vi gör roliga uppdrag för spännande kunder som IKEA, ICA, Lantmännen, Klarna, Spendrups, Telenor, Arbetsförmedlingen, HBO och Spotify. Och många fler.   

Vår kultur är viktig för oss. Vi har kul tillsammans och ser varandra som människor, inte som kompetensroller eller resurser. Vi jobbar aktivt med inkludering, mångfald, jämlikhet och delaktighet. Ibland gör vi helt andra saker än att jobba; lagar mat, cyklar vilse i Köpenhamn, går på konstutställning eller hänger på vår mysiga balkong. Vi är idag 34 personer och har ett kontor högst upp i ett gammalt hus mitt i city.

En anställning innehåller bra försäkringar, tjänstepension och ett timflex-system som motverkar övertid på ett bra sätt. Nästan alla mixar hemarbete med kontoret, det bestämmer du själv vad som funkar bäst. 

Vår rekryteringsprocess

För både din och vår skull så vill vi att tiden på Augur ska bli den bästa i ditt yrkesliv, så därför är vi noggranna med vilka vi anställer. Vår rekryteringsprocess innehåller flera olika typer av möten och personliga presentationer för att vi ska lära känna varandra och se om vi skulle kunna bli en bra match.

Om Augur låter som en byrå för dig så skicka länk till din LinkedIn-profil tillsammans med ett personligt mail till annie@augur.se.

Du får också mer än gärna kontakta någon av våra Service Designers för en kravlös kaffe där du kan ställa vilka frågor du vill.   

Maria Bergström, maria.bergstrom@augur.se

Sofia Ahlström, sofia.ahlstrom@augur.se

Emma Osvald, emma@augur.se

 

Vi ser fram emot att höra av dig!