Be part of the Crowd!

Kom och var med i Augurs konsumentpanel.

Anmäl dig till The Crowd

Augur grundades 1993 och är en av de ledande byråerna i Norden inom konsumentförståelse, marknadsstrategi och innovation.

Som deltagare i Augurs konsumentpanel 'The Crowd ' får du vara med och påverka svenska och internationella företag, varumärken och organisationer att utveckla produkter och tjänster som är bättre anpassade till dig som kund och användare!

Vi bjuder med jämna mellanrum in våra panelmedlemmar till intervjuer, gruppdiskussioner och andra undersökningsforum för att få in de riktiga kundernas och användarnas perspektiv och önskemål. Vi är måna om att förstå just vad du vill ha, behöver och önskar dig så att vi kan ta det vidare till de uppdragsgivare vi arbetar med – vare sig det handlar om musikstreaming, nya pastasorter, teknikinnovation eller hur en myndighet bäst kan möta medborgarna.

Vi hör av oss, du väljer om du vill delta!

Vi mejlar dig när vi har en undersökning på gång som vi tror att just du kan passa in på och är du intresserad ringer vi upp dig för att ställa några ytterligare frågor för att stämma av. Undersökningarnas längd och innehåll kan variera, men du väljer alltid själv om det är något som är intressant för dig att medverka i.

Vi vill gärna ha med deltagare från hela Sverige! För att vara med i panelen måste du dock ha fyllt 16 år. Någon övre gräns har vi dock inte, alla över 16 år är välkomna!

Du får alltid ersättning för din medverkan!

Du får ett presentkort som gäller i ett brett spektrum av butiker i ersättning för de uppdrag du deltar i. Ersättningens storlek framgår alltid vid inbjudan och/eller bekräftelse.

Det är enkelt att kontakta oss

Om du någon gång vill gå ur panelen går det bra att mejla oss på info@augur.se (skriv ”Avreg” i ämnesraden).

Har du frågor om Augurs konsumentpanel eller något annat som gäller ett uppdrag kan du kontakta oss via följande mejladress: info@augur.se.