August 29, 2023

Augur Welcomes New Leadership Duo

During the spring, Annie Knudsen, former Service Design Lead at Augur, assumed the newly created role of Agency Head. Now Anna-Karin Trydegård has stepped up as our new CEO. Read the press release in Swedish below.

Pressmeddelande 29 augusti 2023

Augur stärker upp med ny ledning

Under våren har Annie Knudsen, tidigare service design lead på Augur, gått in i den nyskapade rollen som byråchef. Nu tillträder även Anna-Karin Trydegård som ny vd.

– Mitt uppdrag som vd är att bidra till Augurs fortsatta utveckling. Förändringstakten är rejält uppskruvad idag, med stora krav på mod och träffsäkerhet. Att få bli en del av Augurs kultur och fantastiska team motiverar mig enormt. Vi delar en brinnande nyfikenhet för människor och att med insikt och kreativitet utforma engagerande kundupplevelser, berättar Anna-Karin.  

Anna-Karin kommer närmast från det egna företaget Hundlands och som vd/ client director på designbyrån Pond Design. Hon har även arbetat med varumärkesstrategi och insiktsdriven innovation på bland annat Electrolux och Semper. 

Med syfte att vässa och stärka ledarskapet ytterligare finns det nu även en byråchefsroll på Augur, där Annie Knudsen klev in redan i våras.  

– Med min nya roll visar vi att vi lever som vi lär på riktigt. Mitt uppdrag är att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare, och på så sätt stötta och framkalla ännu mer momentum både för oss och våra kunder. Teamet på Augur har en enorm kapacitet, erfarenhet och kunskapsbredd och det är en stor ära att få leda dem tillsammans med Anna-Karin, säger Annie Knudsen, byråchef på Augur.

– Anna-Karin var verkligen på toppen av vår lista. Med sin långa erfarenhet inom ledarskap och breda kompetens inom Augurs grunderbjudanden insikt, strategi, innovation, och design, kommer hon bli en mycket stor tillgång i vår fortsatta resa. Vi visste även att Annie, med sitt naturligt coachande ledarskap och djupa förtroende hos medarbetarna var helt rätt person att kliva fram som byråchef, ett beslut som känts klockrent från dag ett, säger Fredrik Öhrfelt, delägare och client director på Augur.   

Anna-Karin Trydegård tillträdde uppdraget som vd den 14 augusti.

Augur är en CX-byrå med fokus på att utveckla morgondagens kundupplevelser och erbjudanden, med utgångspunkt i framväxande behov. Byrån har idag 34 anställda och är verksam internationellt, med en ledande position i Norden.   

Kontakt:

Anna-Karin Trydegård, +46 70 239 66 50, anna-karin@augur.se

Annie Knudsen, +46 73 330 45 59, annie@augur.se

Fredrik Öhrfelt, +46 70 966 56 72, fredrik@augur.se